Всичко за пролетната сватба...

Публикувано на 07.05.2018

сватбен фотограф

Както вече споменахме, съвременните булки използват сватбените рокли, за да подчертаят своята забележителна индивидуалност, затова те без колебание са готови да разнообразят традиционната бяла сватбена рокля дори с много пъстри и весели цветове. Няма значение дали става въпрос за добавен към роклята цветен акцент или ярки бижута или пък пълна замяна на бялата булчинска рокля с цветна. Ако вие сте от тях, достатъчно е да използвате въображението си и свободно да изберете сватбен тоалет в някои от любимите си цветове. С особена популярност вече се ползват багри като светлосиньо, розово, капучино, бежово, екрю. Ако искате вярвайте, ако искате – не но дори и черният цвят вече намира своето място в сватбените облекла.

В този ред на мисли, не позволявайте стилът на сватбата ви да разбие вашите мечти за идеалната рокля. Ако на сърцето ви е забавен, секси модел, но се страхувате, че не е подходящ за мястото на церемонията и ресторанта, помислете за допълнително коланче или друг аксесоар, който ще ви придаде по-официален вид. И, все пак, не се обличайте по-малко празнично от гостите си. В случай, че се спрете на по-неформална материя, можете да компенсирате с дължината на полата и обратното.

С любезното съдействие на списание "Сватбен каталог"
В пролетното издание на Сватбен каталог е представена и елегантна мода за младоженеца от булчински салон ARETI, а също привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции. В списанието ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни; сватбени покани и картички за гостите; предложения за подаръците, сватбената листа и медения месец; булчински букети и украси с цветя; сватбени торти и погачи; диджеи, видео и фото услуги; декорации с балони, пироефекти; луксозни лимузини под наем; свежи идеи за грим, прическа и перфектна фигура.

Сватбен каталог се разпространява в цялата страна по павилионите и масите за периодичен печат, а част от снимките могат да се видят и в интернет на адрес: www. svatben-katalog.com

 

← обратно към блога за сватбени новини

бутон за споделяне

БГ Фото, ул. Тимок 51, 1202 София, България
тел: 0887 924 537

BGFoto.info © 2004 - 2022. Всички права запазени!
Cloxy CMS 2.0.6 | Видеозаснемане Сватбена фотография