Всичко за пролетната сватба

Публикувано на 13.04.2018

Вероятно, вече сте решили какъв да бъде стилът на вашата пролетна сватба, но имате колебания относно избора на идеалната рокля, която му подхожда и същевременно съответства на вкуса ви. Някои основни правила, изложени в следващите редове, ще ви помогнат да изберете най-важната дреха, която сте си купували и която трябва напълно да отразява личността ви.

 Възхитителната сватбена рокля на булката е акцентът, който най-ярко се откроява в една сватба. Точно подбраната и стилна рокля може да преобрази напълно всяка младоженка и да й придаде различен и най-вече вълнуващ облик. В съответствие с общата световна тенденция за нарушаване на установените модни правила и традиции, днес съвременните булки, все по-често, избират тоалет, който да съответства не само на външната им красота, но най-вече на техния характер и индивидуалност.

На първо място, нека тоалетът ви да е съчетан със стила на цялата сватба. Например, ако мислите да организирате традиционно сватбено тържество с официална церемония, заложете на класическа бална рокля, чийто модел е повече или по-малко неподвластен на времето. Ако пък ще се венчаете на открито и планирате следобедна сватба, помислете за модел без ръкави, изработен от лека материя, например коприна. Ако пък сте се спрели на морски вариант, пофлиртувайте с модел три-четвърти дължина и отворени обувки. Това решение не е от традиционната гама, но пък е ефектно и ще открои вашата личност.

С любезното съдействие на списание "Сватбен каталог"
В пролетното издание на Сватбен каталог е представена и елегантна мода за младоженеца от булчински салон ARETI, а също привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции. В списанието ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни; сватбени покани и картички за гостите; предложения за подаръците, сватбената листа и медения месец; булчински букети и украси с цветя; сватбени торти и погачи; диджеи, видео и фото услуги; декорации с балони, пироефекти; луксозни лимузини под наем; свежи идеи за грим, прическа и перфектна фигура.

Сватбен каталог се разпространява в цялата страна по павилионите и масите за периодичен печат, а част от снимките могат да се видят и в интернет на адрес: www. svatben-katalog.com

 

← обратно към блога за сватбени новини

бутон за споделяне

БГ Фото, ул. Тимок 51, 1202 София, България
тел: 0887 924 537

BGFoto.info © 2004 - 2019. Всички права запазени!
Cloxy CMS 2.0.6 | Видеозаснемане Сватбена фотография