Всичко за пролетната сватба

Публикувано на 13.04.2018

сватбен фотограф

Вероятно, вече сте решили какъв да бъде стилът на вашата пролетна сватба, но имате колебания относно избора на идеалната рокля, която му подхожда и същевременно съответства на вкуса ви. Някои основни правила, изложени в следващите редове, ще ви помогнат да изберете най-важната дреха, която сте си купували и която трябва напълно да отразява личността ви.

 Възхитителната сватбена рокля на булката е акцентът, който най-ярко се откроява в една сватба. Точно подбраната и стилна рокля може да преобрази напълно всяка младоженка и да й придаде различен и най-вече вълнуващ облик. В съответствие с общата световна тенденция за нарушаване на установените модни правила и традиции, днес съвременните булки, все по-често, избират тоалет, който да съответства не само на външната им красота, но най-вече на техния характер и индивидуалност.

На първо място, нека тоалетът ви да е съчетан със стила на цялата сватба. Например, ако мислите да организирате традиционно сватбено тържество с официална церемония, заложете на класическа бална рокля, чийто модел е повече или по-малко неподвластен на времето. Ако пък ще се венчаете на открито и планирате следобедна сватба, помислете за модел без ръкави, изработен от лека материя, например коприна. Ако пък сте се спрели на морски вариант, пофлиртувайте с модел три-четвърти дължина и отворени обувки. Това решение не е от традиционната гама, но пък е ефектно и ще открои вашата личност.

С любезното съдействие на списание "Сватбен каталог"
В пролетното издание на Сватбен каталог е представена и елегантна мода за младоженеца от булчински салон ARETI, а също привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции. В списанието ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни; сватбени покани и картички за гостите; предложения за подаръците, сватбената листа и медения месец; булчински букети и украси с цветя; сватбени торти и погачи; диджеи, видео и фото услуги; декорации с балони, пироефекти; луксозни лимузини под наем; свежи идеи за грим, прическа и перфектна фигура.

Сватбен каталог се разпространява в цялата страна по павилионите и масите за периодичен печат, а част от снимките могат да се видят и в интернет на адрес: www. svatben-katalog.com

 

← обратно към блога за сватбени новини

бутон за споделяне

БГ Фото, ул. Тимок 51, 1202 София, България
тел: 0887 924 537

BGFoto.info © 2004 - 2024. Всички права запазени!
Cloxy CMS 2.0.6 | Видеозаснемане Сватбена фотография