Списък на сайтове за сватбена фотография и видеозаснемане копиращи текстове от BGFoto

Публикувано на 31.03.2010

За най-голямо съжаление за тези 5 години и половина, откакто съществува фирменият ни сайт www.bgfoto.info, съдържанието му бе многократно и по най-нагъл начин копирано от разни сватбени фотографи и видеооператори.

Търпението ни вече е изчерпано и не смятаме повече да си затваряме очите, когато някой си сватбен фотограф или видеоопертор, който е решил да си направи фирмено сайтче за фото и видеозаснемане, вместо да прояви индивидуалност, за по-лесно решава да открадне някой текст от нашия сайт. С цел да придадем малко повече гластност на проблема, взехме решението да направим “Списък” на тези сайтове. За съжаление през цялото това време, докато сме се правили, че нищо не се е случило, не сме си поставяли за цел да им правим списък и да ги броим. Страницата ни наскоро бе изцяло обновена като текст и визия и вече не може да се види до къде се е разпростряло безочието на някой колеги. Ще спомена само 2-3 по-фрапантни случая. Измежду тях се оказа, че има и колеги, които няма да споменавам - нали са ми уж приятели - да не се обидят случайно, въпреки че нямат право!

www.photostudiox.com - Най-старият случай от преди около 4 години от гр.Варна - копирани оферти. След няколко проведени разговора с управителя и след 2-3 години попромениха откраднатите изречения.

www.tpg.vinor-bg.com - сайтът на Тинев Парти Груп с изцяло и дословно copy – paste - текстове.

www.dimistudio.dir.bg - DimisArtStudio

www.lordvegas.com - дословно изкопирани текстове. Срам и резил! Никаква индивидуалност!

http://www.letensnqg.com/video.htm

www.svatbenmagazin.hit.bg www.fotodigitalaziti.com -; реклама в списание „Сватбен магазин” на фирма Дигитал груп Аз и Ти ЕООД - 70 % дословно копиране.

Е... в крайна сметка има и весела част. До такава степен колегите от бранша не гледат какво крадат, че в един от случаите въобще не са забелязали, че са поместили и линк на своя сайт, който води към нашия :)

← обратно към блога за сватбени новини

бутон за споделяне

БГ Фото, ул. Тимок 51, 1202 София, България
тел: 0887 924 537

BGFoto.info © 2004 - 2024. Всички права запазени!
Cloxy CMS 2.0.6 | Видеозаснемане Сватбена фотография