Всичко за пролетната сватба....

Публикувано на 20.05.2018

сватбен фотограф

И така, не се притеснявайте да разчупите традициите. Ако не искате да се придържате към бялата рокля с пола под формата на буква „А”, проучете възможностите. Уверете се, че изборът ви съответства поне малко с изискванията на църквата, ако планирате и църковен брак. И не подценявайте съответствието на материята с атмосферата на ресторанта, църквата и другите места, където ще се проведе сватбата. Може да се окаже, че коприната не отива на всичко и навсякъде!

Когато сте в сватбения магазин внимателно се вглеждайте в предложените модели, докато подберете точния нюанс на белия цвят в зависимост от тена си. Това изискване няма нищо общо със стила, а е въпрос на съответствие между тена на кожата ви и цветните вариации на различните платове.

Нека индивидуалността ви да се изразява и чрез аксесоарите. И най-традиционният модел рокля може да придобие забележителен вид с едно цветно коланче и големи, но стилни обици. А защо не заложите на класически сватбен стил с комплект перлени обици и огърлица. Но внимавайте и тук – не позволявайте на бижутата да засенчват.

С любезното съдействие на списание "Сватбен каталог"
В пролетното издание на Сватбен каталог е представена и елегантна мода за младоженеца от булчински салон ARETI, а също привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции. В списанието ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни; сватбени покани и картички за гостите; предложения за подаръците, сватбената листа и медения месец; булчински букети и украси с цветя; сватбени торти и погачи; диджеи, видео и фото услуги; декорации с балони, пироефекти; луксозни лимузини под наем; свежи идеи за грим, прическа и перфектна фигура.

Сватбен каталог се разпространява в цялата страна по павилионите и масите за периодичен печат, а част от снимките могат да се видят и в интернет на адрес: www. svatben-katalog.com

 

← обратно към блога за сватбени новини

бутон за споделяне

БГ Фото, ул. Тимок 51, 1202 София, България
тел: 0887 924 537

BGFoto.info © 2004 - 2024. Всички права запазени!
Cloxy CMS 2.0.6 | Видеозаснемане Сватбена фотография