Всичко за пролетната сватба..

Публикувано на 23.04.2018

сватбен фотограф

Днес, единственият валиден критерий относно булчинските облекла е те да подхождат на стила на жената, която ги облича, независимо дали става въпрос за разкошна рокля, декорирана със злато и брокат, костюм с панталон или ефирна рокля с презрамки. Но ако вие сте съхранили уважението към традициите и държите в сватбения ден да се преобразите в приказна принцеса в класическа бяла рокля, не се тревожете, че околните ще го намерят за старомодно. Съвременното правило, когато става дума за универсален сватбен дрескод е да се избере рокля, която да бъде не само красива, но и булката да се чувства най-добре в нея.

А как изглежда сватбената рокля на булката от ХХI век, ще попитате вие. Трябва да се признае, че някои традиционни стилове на булчински рокли, никога не губят своята популярност. В някои страни по света сватбената мода с десетилетия следва само една обща тенденция. Но ако вие искате нещо по-съвременно и в съответствие с духа на времето, внимателно трябва да проучите последните колекции на модните дизайнери, посветени на булчинската мода.

             Все пак, постарайте се да избягвате рокли, които бързо биха могли да излязат от мода – не забравяйте, че ще показвате снимките от сватбата години наред. Въобще, опитайте се вашият сватбен тоалет да говори за това, че вие следите модата, но не се състезавате с нея. Актуалните тенденции днес акцентират върху няколко основни момента – цвета на роклята и използването на дантела и бродерии, особено, ако става въпрос за бутикова ръчна изработка на тоалета. Наскоро дантелата се завърна триумфално в сватбената мода като допълнително привнесе нежно очарование и женственост в образа на булката. Това завръщане се отрази и на предпочитанията на младоженците относно това, къде да се проведе сватбата. Много младоженки, очаровани от дантелите се размечтаха за красива сватба в царски дворец, който да бъде достоен декор на съвършенството на тяхната рокля. Бродерията върху роклята също остава свързана с официалната сватбена мода, така както и нежно горящите свещи пред олтара и изобилието от цветя. Ултраелегантно, величествено, разкошно, обаятелно – единствено с тези определения може да се говори за ръчната бродерия върху съвременния булчински тоалет. Несъмнено и в ХХI-ви век романтиката не отстъпва от своите позиции в сватбената визия. По-скоро може да се твърди, че тя успешно помага на новите разбирания за женственост и красота да заемат своето достойно място в стила на сватбената мода.

С любезното съдействие на списание "Сватбен каталог"
В пролетното издание на Сватбен каталог е представена и елегантна мода за младоженеца от булчински салон ARETI, а също привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции. В списанието ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни; сватбени покани и картички за гостите; предложения за подаръците, сватбената листа и медения месец; булчински букети и украси с цветя; сватбени торти и погачи; диджеи, видео и фото услуги; декорации с балони, пироефекти; луксозни лимузини под наем; свежи идеи за грим, прическа и перфектна фигура.

Сватбен каталог се разпространява в цялата страна по павилионите и масите за периодичен печат, а част от снимките могат да се видят и в интернет на адрес: www. svatben-katalog.com

 

← обратно към блога за сватбени новини

бутон за споделяне

БГ Фото, ул. Тимок 51, 1202 София, България
тел: 0887 924 537

BGFoto.info © 2004 - 2024. Всички права запазени!
Cloxy CMS 2.0.6 | Видеозаснемане Сватбена фотография