Сватбена фотография и видеозаснемане

Публикувано на 08.10.2010

Сватбена фотографияПопулярна максима гласи, че всяка снимка казва повече от хиляди изречени думи. От близо век насам сватбените снимки и видеофилми успешно съхраняват съкровените моменти от нашите радостни събития. И ако за участниците празникът преминава неусетно, то за всеки професионален сватбен фотограф и видеооператор той е едно сериозно предизвикателство.

За да сте сигурни, че филмите и фотографиите от сватбения ден ще бъдат перфектни и какво трябва да имате впредвид при избора на сватбен фотограф и видеооператор, ще пиша в някоя статия по-нататък. Няма дом и семейство, в което на семейни сбирки да не се извади старият поизбелял сватбен албум или пусне сватбеният филм, които предизвикват топли мисли, мили спомени и умиление.

Днешният сватбен видеофилм и албум със сигурност изглеждат много по-различно от този преди 5,10 или повече години. В миналото младоженците са предпочитали в по-голяма степен снимки, на които позират статично заедно със своите гости. Днешните видеофилми и фотографии са далеч по-живи и динамични. Младоженците все повече харесват раздвижените и случайни снимки, при които са уловени особено интересни моменти от сватбата.

Почти няма младоженци, избрали професионално видеозаснемане на сватба, които да не са пожелали да им бъде направен видеоклип от сватбения филм. В сватбените видеоклипове се вижда и усеща преживяването на емоцията в радостния ден, представена в доста по-динамичен вид.

Все повече булки желаят снимките им да бъдат уникални, като тях самите, а веселото настроение на гостите им от своя страна също допринася за създаването на любими сватбени фотографии и атрактивни сватбени филми.

По-малко позиране, повече естественост - това може би е най-голямата промяна, настъпила в сватбената фотография в последното десетилетие. Тя се налага от желанието на повечето младоженци да видят своя сватбен албум и видеофилм, изпълнен с живот, с усещане за щастие и съпреживяване.

Затова всеки радостен момент трябва да бъде заснет на мига и съхранен за следващото поколение. Това в никакъв случай не означава, че в албума няма да имат място и няколко класически снимки, направени със съответната подготовка и със специалното участие на гостите.

С любезното съдействие на списание "СВАТБЕН КАТАЛОГ"

← обратно към блога за сватбени новини

бутон за споделяне

БГ Фото, ул. Тимок 51, 1202 София, България
тел: 0887 924 537

BGFoto.info © 2004 - 2024. Всички права запазени!
Cloxy CMS 2.0.6 | Видеозаснемане Сватбена фотография