Снимка на обредна зала "Средец" ул.Леге 6 София

Публикувано на 28.06.2013

Снимка на обредна зала "Средец" ул.Леге 6 София

На 15 Юни 2013 отвори врати ремонтираната обредна зала "Средец" намираща се на адрес гр.София ул."Леге" 6 на втория етаж в сградата на Столична община "Средец" Телефон: 02/ 986 28 76

Мисля, че заснехме една от първите сватби проведени в тази зала след ремонта. Направихме няколко снимки на новата визия на залата и реших да споделя впечатленията си. Първото нещо което ми направи впечатление е, че мястото на бюрото и подиума където става церемонията вече са на друго място.

Лошо няма но явно никой не беше помислил, че в този случай помощната масичка където служителите слагат халките, чашите и шампанското и искат фотографи и видео оператори да не стоят около нея за да не им пречат трябва да е от другата страна на прозорците. Защото никой опитен сватбен фотограф и видео оператор не би застанал да прави снимки или видео срещу прозорците от където влиза силна светлина срещу него.

Даже в случая ми става смешно как са решили тази масичка да бъде точно там след като през погледа на тези служители са минали хиляди сватби и много добре знаят, че почти всички сватбени фотографи и видео оператори искат да са с гръб към прозорците когато снимат.

← обратно към блога за сватбени новини

бутон за споделяне

БГ Фото, ул. Тимок 51, 1202 София, България
тел: 0887 924 537

BGFoto.info © 2004 - 2023. Всички права запазени!
Cloxy CMS 2.0.6 | Видеозаснемане Сватбена фотография