AG-AF100 - нова професионална камера от Panasonic подходяща за всякакъв тип видеозаснемане

Публикувано на 08.11.2010

Panasonic анонсира AG-AF100, първата в бранша видеозаснемане професионална Micro Four Thirds System видеокамера оптимизирана за видео запис с висока разделителна способност. Тази видеокамера ще започне да се продава след 27 Декември 2010г. Ориентировъчната и крайна цена ще е около 4995 $. Очакванията са много високи, AG-AF100 е на път да постави нови цели в цифровото видеозаснемане.

Тя е създадена за професионално видеозаснемане и кино продукция. AG-AF100 доставя отлична дълбочина на рязкост и широк зрителен ъгъл, огромна гъвкавост и предимства, като професионално качество и различни стандарти за видео индустрията. Използвани са стандартни микро 4/3-инча лещи, филтри и адаптери. Тази видеокамера предлага променлива честота на кадрите, професионални аудио възможности и съвместимост с SDHC и SDXC медии.

Проектирането на AG-AF100, е като на най-добрите в класа 4/3-инча. Дълбочината на рязкост и зрителното поле, са подобни като на 35 мм лентови видеокамери. С разработката на тази видеокамера Panasonic предлага нещо повече от инженерна находчивост. Оборудвана с взаимозаменяеми микро 4/3-инча обективи Panasonic AG-AF100 може да използва набор от евтини и широко достъпни лещи, както и лещи с фиксирано фокусно разстояние. Променливата честота на кадрите е налична. Камерата може да записва 48-kHz/16-bit двуканален цифров аудио запис и поддържа LPCM/Dolby-AC3 във всеки от режимите.

Най-новата Panasonic AVCCAM видеокамера е първата, която се възползва от предимствата на съвременните медии SDXC карти, в допълнение към съществуващите SDHC карти. SDXC е най-новата спецификация на SD карта памет, която поддържа памет с капацитет над 32GB до 2TB. Оборудвана с два слота за SD Panasonic AG-AF100 може да записва до 12 часа на два 64 GB SDXC карти.

С тегло само 3,5 паунда (без обектив и батерии) в Panasonic AG-AF100 има висок клас функции, включително Dynamic Range Stretch във всички формати и честоти на кадрите, шест вградени профили, които са удобни за бързо и лесно съвпадение между няколко камери. Има седем вградени гама криви с четири избираеми матрици. Има Syncro сканиране на затвора, както и дисплей и визьор с висока разделителна способност.

Тя предлага и "Помощ при фокусиране", екстри, които могат да бъдат използвани по време на видеозаснемане.

← обратно към блога за сватбени новини

бутон за споделяне

БГ Фото, ул. Тимок 51, 1202 София, България
тел: 0887 924 537

BGFoto.info © 2004 - 2024. Всички права запазени!
Cloxy CMS 2.0.6 | Видеозаснемане Сватбена фотография