Сватбата - събитието, за което искаме най-добрите сватбени снимки и видеофилм

Публикувано на 04.07.2011

 черно-бяла сватбена фотографияСватбата - събитието, около което се суетим и искаме най-доброто. Най-важния ден за нас, в който всичко трябва да е отразено перфектно до последния детайл от видео оператора и сватбения фотограф. Когато тържеството завърши, церемонията е била приказна и всичко е протекло страхотно идва момента, в който трябва да я покажем на близки и приятели сватбените снимки и видео филм или просто да си я припомним след години.

Удоволствието е пълно, когато всичко е направено както трябва, фотографа е уловил всеки един момент от тържеството по уникален начин, а видео оператора видео-заснемайки изкусно пресъздава вашата приказка,  и вие сякаш отново и отново я преживявате.  Ние сме хората, които правим тoва за вас - нашите клиенти 7 години видеозаснемане и сватбена фотография и ви благодарим, че ни се доверявате!

Екипът ни - доказани високо квалифицирани специалисти в фотографията и видео-операторското майсторство правят всичко възможно да задоволят всяко едно ваше желание, от уникални фото сесии, сватбени клипове до сватбения филм, превърнат в късометражно кино. Всички, доверили ни се знаят това и с удоволствие преживяват сватбения си ден отново и отново, когато отворят албума или седят пред домашното кино.

← обратно към блога за сватбени новини

бутон за споделяне

БГ Фото, ул. Тимок 51, 1202 София, България
тел: 0887 924 537

BGFoto.info © 2004 - 2024. Всички права запазени!
Cloxy CMS 2.0.6 | Видеозаснемане Сватбена фотография